Wie ben ik? 

Ik (°1979) studeerde Klinische Psychologie aan de Universiteit van Gent na mijn bacheloropleiding Toegepaste Psychologie en Maatschappelijk Assistent aan de Hogeschool Vives Kortrijk.

Bijkomende opleidingen:


  • Eye Movement Desensitization and Reprocessing Therapy Deel I en deel II (EMDR) (Integrativa)
  • Familie-opstellingen (Educatieve Academie)
  • Acceptance and Commitment Therapy (ACT-academie)
  • Permanente vorming Gedragstherapie  (Ugent, 2 jaar)
  • Postgraduaat psychodiagnostiek (Thomas More Hogeschool)
  • Post-academische basisopleiding in de ontwikkelingsgerichte en experiëntiële kinder- en jeugdpsychotherapie (BeNeLux Universitair Centrum Antwerpen)
  • Eenjarige opleiding oplossingsgerichte psychotherapie (VCLB)

Werkervaring 

Mijn praktische kennis heb ik opgedaan bij verschillende voorzieningen, bij verschillende doelgroepen en vanuit verschillende functies.   

Ik ben werkzaam geweest in een Centrum voor Leerlingenbegeleiding waar ik psychodiagnostiek, begeleiding en ondersteuning bood aan leerlingen, hun ouders en leerkrachten. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan binnen een Multifunctioneel Centrum en Verslavingszorg. Als vrijwilliger heb ik gewerkt bij het Palliatief Support Team Sint-Vincentius ziekenhuis Antwerpen. Ik ben tewerkgesteld geweest bij de Universitaire Kinder- en Jeugdpsychiatrie Antwerpen (UKJA) eerst als therapeut en vervolgens als behandelcoördinator binnen de zorgeenheid ‘Internaliserende problematiek’ van de opnamedienst. Tevens heb ik als freelance psycholoog gewerkt bij Bpost.

Momenteel werk ik in mijn praktijk Reflexio in Antwerpen waar ik therapie geef aan (jong)volwassen. Daarnaast werk ik als psycholoog ook voor Pobos, een organisatie die advies, begeleiding en psychologische opvang verstrekt aan personen die geconfronteerd werden met een schokkende of traumatische gebeurtenis.