Praktisch 

Het tarief voor een individueel (intake)gesprek online of in de praktijk bedraagt 90 euro voor 60 minuten. Voor elke EMDR sessie nemen we 1,5 uur de tijd zodanig dat je helemaal tot rust kan komen. Het tarief hiervoor bedraagt 140€. 
De betaling gebeurt op het einde van iedere consultatie en kan cash of via Payconiq app.


Gedeeltelijke terugbetaling van hulp verstrekt door een erkend klinisch psycholoog, is afhankelijk van de mutualiteit waar je bent bij aangesloten. Voor verdere info kan je best contact opnemen met je ziekenfonds. Breng dit document mee en ik vul het voor je in zodat je het bedrag kan terugvorderen van het ziekenfonds. 


Voor het opmaken van een uitgebreid verslag voor u of andere hulpverleners bedraagt het tarief 190 euro. Telefonische overleggen met andere zorgverleners zijn gratis. Dit wordt steeds in overleg met de cliënt gedaan. Rekening houdend met de deontologie worden verslagen voor een arbeidsgeneesheer/controlearts of voor verzekeringen niet opgemaakt. Er is tussen deze betrokkenen geen sprake van een gedeeld beroepsgeheim. Binnen het gehele therapeutische traject hebben we een verschillende finaliteit. 

Gelieve afspraken tijdig af te zeggen indien je belet bent. Afspraken die niet 48u op voorhand telefonisch of via email worden geannuleerd, worden volledig aangerekend.